Кампании

Хуманитарна дейност

 

Съвместно с нашите партньорски организации от чужбина и благодарение на щедростта и застъпничеството на осиновителитe, през годините успяхме да реализираме и продължаваме да реализираме много хуманитарни проекти, да откликваме своевременно на редица нужди на домовете и да помагаме на много деца със специфични нужди. 

Благодарение на вас ние успяхме да направим много деца по-щастливи и да направим живота им в институциите по-добър.

Тук можете да се запознаете с нашите настоящи и приключили проекти, активни кампании, бъдещи инициативи и проекти и заедно да дарим усмивка.

Направете дарение по някоя от активните ни кампании или дарете средства по нашия общ дарителски фонд, благодарение на който успяваме да предоставяме адекватна помощ при нужда от дрехи, обувки, учебни материали и др.

Клапа за живот

Проектът финансира закупуването на клапи, необходими за операциите на деца с хидроцефалия. Навременната оперативна намеса дава възможност за ефективно лечение и пълноценен живот на децата, страдащи от хидроцефалия.

Искам да бъда...

"Искам да бъда..." е най-новият хуманитарен проект на Сдружение Веста и е посветен на по-големите деца, живеещи в институции и цели да ги подкрепи да получат професионално обучение.

Помощ на време

Проектът цели да подкрепи институции за деца в изграждането на специализирани стаи за терапия и провеждане на по-специализирани изследвания

Да дарим усмивка

Активна кампания на Веста за набиране на средства за предоставяне на ефективна и незабавна помощ на децата от домовете. Нека да направим предстоящата Коледа по-щастлива и топла за много деца.