Кампании

Да дарим усмивка

Включете се в кампанията на Веста Да дарим усмивка за набиране на средства за децата от домовете в Белоградчик, Видраре, Дрен, Страхилово, Бузовград, Шумен и Ямбол.

Благодарение на средствата, набрани чрез нея, вече за втора поредна година ще можем да покрием най-належащите нужди на децата от институциите като топли дрехи, обувки, храна, лекарства и др.

Вярваме, че чрез малки дарения всички ние можем да направим настъпващата Коледа по-щастлива и по-топла за много от тях.

Благодарим на всички вас за щедростта и съпричастността!

Миналата година благодарение на набраните средства закупихме ботуши и обувки за децата от дома в Белоградчик.
Това са снимки на деца, които заедно с вас направихме щастливи.

Нека и тази Коледа видим усмивки на техните лица!

 

„Здравейте!
Изпращаме ви снимки на нашите деца с обувките, които закупихме с вашето дарение. Времето е много студено и много от децата са болни. Благодарим ви за помощта, сега поне техните крака са топли. Благодарим ви за съпричастността и подкрепата, която ни оказахте още веднъж в този труден момент.

Поздрави от децата и екипа на дома за деца „Надежда“ в гр. Белоградчик.“

Емилия Григорова – Директор на дома

 

Бихме искали да споделим с вас резултатите и направените дарения благодарение на кампанията "Да дарим усмивка"

Дарението в Брацигово е осъществено благодарение на средствата събрани в кампанията Да дарим усмивка.
Благодарим на всички, които помогнаха.

Как помогнахме с тази кампания

Дарение в ЦНСТ - с.Дрен

Домовете в България имат различни нужди и ние сме много щастливи, че благодарение на нашата кампания “Да дарим усмивка” можем да отговорим на различните им нужди. С вашата безценна помощ, успяхме да заредим дома в село Дрен с най-необходимите им хранителни продукти за момента като картофи, сирене, ябълки, банани, грах, мляко и много други. Голямо БЛАГОДАРЯ!

Дарение в ЦНСТ - с. Борован

Благодарим ви, че ни помогнахте да закупим протектори за матраците в дома в малкото село Борован. Благодарение на вас, успяхме да закупим така необходимите протектори и дори успяхме да им купим и фотоапарат. Децата от Борован нямаха свои снимки от детството си, нямаха снимки от своите рождени дни, Коледа, първи училищен ден и др. защото нямаха фотоапарат. Благодарим ви, че ще направите запомнящи се оттук насетне най-важните моменти в живота на децата и за многото усмивки, които донесохте.

Дарение в ДМСГД - гр. Ямбол

През студените, зимни дни, когато децата често се разболяват от грип и респираторни инфекции, наличието на лекарства е от съществено значение.

За сумата от 1000 долара, ние успяхме да покрием нуждите от лекарства през зимните месеци и да помогнем на много деца, настанени в Дома в Ямбол да се възстановят по-бързо и запазят здравето си. Благодарим ви искрено за вашата подкрепа.

Дарение в ДДУИ "Св. Пантелеймон" - с. Видраре

Много от децата в България се осиновяват и имат шанса да се радват на щастлив живот със своите семейства. Други, за съжаление остават под институционални грижи за цял живот. Домът в село Видраре е институция за деца с умствена изостаналост, където живеят много мили деца със затруднения в умственото си развитие. Те обичат да гледат телевизия и да слушат музика. Благодарим ви, че направихте дните на децата от Видраре по-весели и по-жизнерадостни, посредством осигуряването на средства, с които закупихме телевизор и стерео уредба. Те искрено им се радват!

Дарение в ДМСГД - гр. Русе

От името на децата и служителите в дома в Русе, бихме искали да изразим огромната си благодарност към семейство МакКол за тяхното щедро дарение от 1000 долара. Със дарените средства, дома закупи специален куб и трак табели за стимулиране развитието на фината и груба моторика. Децата са възхитени от новите си играчки, а ние сме много щастливи, че докато играят, едновременно с това ще постигат и напредък в развитието си. 

Дарение в дома в Белоградчик

Бихме искали да ви благодарим от името на децата от дома в Белоградчик, за топлите обувки, които успяхме да им закупим, благодарение на вашите дарения. Както казва директорката на дома в нейното благодарствено писмо „Трудно се живее без родителска грижа, но благодарение на хора като Вас, ние преодоляваме нашите трудности“.

Дарение в дома в гр. Брацигово

В дома в Брацигово живеят около 60 деца на възраст от 7 до 18 години. Около Коледа те получиха дарения от дрехи и обувки, но запасите им от сапуни, шампоани и перилни препарати бяха намалели значително и сърдечно ни помолиха да им помогнем със закупуването им. Благодарим ви за вашата подкрепа на кампаниятаДа дарим усмивка, която ни позволява да отговорим на специфичните нужди на домовете.

 

дома за деца „Надежда“ в гр. Белоградчик

„Здравейте!
Изпращаме ви снимки на нашите деца с обувките, които закупихме с вашето дарение. Времето е много студено и много от децата са болни. Благодарим ви за помощта, сега поне техните крака са топли. Благодарим ви за съпричастността и подкрепата, която ни оказахте още веднъж в този труден момент.

Поздрави от децата и екипа на дома за деца „Надежда“ в гр. Белоградчик.“

Емилия Григорова – Директор на дома